zoeken

Magneet therapie

 

Banner10 NL GP

Door middel van magneten kan ik heel veel betekenen voor u en uw dier. 

 

Banner11 NL GPZowel bij mens en dier maak ik tijdens mijn behandelingen gebruik van Energetix. Een gerenomeerd merk zowel op gebied van sieraden maar ook op wellness en gezondheid.

De magneten werken op het ijzerhoudende gehalte van de rode bloedcellen. Deze stof is nodig om zuurstof van de longen naar andere delen van het lichaam te vervoeren. De magneten werken dus sneller en effictiever op de grote bloedvaten.
Ook beschermd een magneet tegen de Electrosmog ( straling van bijvoorbeeld smartphones en magnetron ed )

Door middel van een magnetische behandeling met magneetmassage of magneettherapie  kunnen u of uw dier heerlijk ontspannen. 
Pijn kan verminderen of zelfs verdwijnen. Spieren ontspanning zich, zodat de magneet dieper door kan dringen, wat weer een diepere ontspanning oplevert.

Ook kan ervoor gekozen worden om een magneet in de waterbak van een huisdier te leggen. Ook voor ons de baasjes en vrouwtjes is daar een variant voor ontwikkeld van het zgn waterquartet

kiezen dieren Wat doet nu zo'n magneet in het water?
* het rond de molekulen af, zodat
* het water makkelijker wegdrinkt
* Kalk wordt verpulverd
* het water wordt zachter en vitaler.

Als men een bos bloemen in 2 delen splitst en in aparte vazen zet waarvan 1 gevuld is met gemagnetiseerd water zullen de bloemen in laatste vaas langer staan. Het maakt het kraanwater weer natuurlijker. In de natuur spijpelt het water door verschillende aardlagen door waardoor het water gemagnetiseerd wordt. Bij ons moderne water is dit verdwenen.
Kortom de magneten maken van gewoon kraanwater weer meer bronwater.

Als u pijn heeft kunt u overwegen om een magnetheart of magnetstrip te gaan dragen op de pijnlijke plaats. De oorzaak word niet weggenomen, maar er kan wel degelijke pijnverlichting optreden, of zelfs helemaal weg blijven.

flexibelt armband

 

 

Wat doet een magneet nog meer dan ervoor zorgen dat er meer zuurstof getransporteerd wordt, en afvalstoffen sneller afgevoerd?

Magneten kunnen de energie herstellen: hoe werkt dat dan precies...

Iedereen heeft een energiebron en energieveld om zich heen. Dit wordt vaak de aura genoemd. Op het moment dat er een blokkade of een litteken in dat energiestroming aanwezig is kan men daar veel varierende klachten door krijgen. Ook kunnen bepaalde energieniveaus ( chakra's) van slag zijn, niet meer met elkaar in verbinding staan.

Na de behandeling kan ervoor gekozen worden om de behandeling door te zetten met magneten in de sierraden.
Dit houd de kosten laag, het draagt ideaal en ziet er ook nog eens heel mooi uit.

 

 

 

Voor dieren kan gekozen worden om dmv een medical shirt de magneet op de betreffende plaats te dragen, of aan de halsband te bevestigen.
Denk aan stramheid in de spieren en gewrichten.

Hier heb ik een mooi voorbeeld van:

Toen een poes van tafel sprong verstapte ze zich en liep met haar voorpootje mank. Ik heb haar een magneetje aangedaan in de vorm van een pootje. Na een uurtje liep mevrouw weer door de kamer. Hetzij voorzichtig maar ze liep weer op 4 pootjes. Uurtje later het magneetje afgedaan, Madame liep weer mank. Magneetje weer om, en madame loopt weer op 4 pootjes. Na een week het magneetje afgedaan en er is niets meer aan de hand. IMG 2993

De magneet geneest niet, en haalt de oorzaak niet weg! maar zorgt ervoor dat er meer zuurstof naar de aangedane plaats getransporteerd word door het bloed waar ijzer in zit. Bij de magneet komen de rode bloedcellen los van elkaar en kan op die manier meer afvalstoffen afvoeren. Het belangrijkste effect is dat de magneet pijnstillend kan werken.
Zelf gebruik ik de magnetheart en plaats die op de plaats waar ik last heb. Bijvoorbeeld rug of schouder. Mijn klachten zijn dan stukken beter te hanteren. De pijn is zelfs vaak helemaal WEG ! En dat voor iemand met fybromyalgie.

De sierraden zijn mooi en elegant, en verkrijg in verschillende maten van s tm xxxl en voor de kinderen is er een speciale kinderlijn.
Kijk even bij mijn snuffelhoekje voor alle kinderschuifjes die ik op het moment op voorraad heb. Let op, dit zijn er meer dan op de website te vinden zijn.

Ook als je nergens last van hebt mag je de sierraden dragen, het schaadt namelijk niet.

haertjesAls men de powerstrips of hart op rug of in de slip draagt, is deze niet voelbaar. Het zal de eerste keer niet zijn dat bij de toilletgang ( snel ontkleden) een hartje eraf valt ( schuift) en in de toilletpot terecht komt.

Vaak wordt om deze reden de magneet buitenshuis op de buik gedragen en thuis op de pijnlijke plek. Het hartje opvissen uit eigen toiletpot is minder erg dan uit een vreemde pot buitenshuis.

Ook zijn er nu hartjes aan een kettinkje ( voor aan lusje broek) of hanger te verkrijgen powerhart aan ketting Dit zorgt ervoor dat het hartje niet snel verloren kan worden.

 

Ik krijg vaak vragen of Energetix ook goed kan helpen bij kinderen. Jazeker! Het kan kinderen helpen beter te concentreren, en te ontspannen. Ook bij ADHD kunnen de magneten gedragen worden. Dit gaat natuurlijk niet weg, maar door het dragen zijn de kinderen beter in balans en daardoor kunnen ze er beter mee omgaan.

Los van het mogelijke effect van de magneten in de sieraden op uw algemene gevoel van welzijn, hebben de ENERGETIX sieraden ook nog een aantal productgebonden voordelen.

IMG 4467* de afwerking van de ENERGETIX sieraden is van hoge kwaliteit
* gemakkelijk (ver)draagbaar - ook geschikt voor mensen met nikkelallergie
* er zijn geen neveneffecten of bijwerkingen
* de ENERGETIX sieraden zijn gemakkelijk te combineren met uw andere sieraden
* comfortabel om te dragen en gemakkelijk in gebruik
* de magneetkracht doet ongemerkt zijn werking en kan niet vergeten worden
* de magneetsieraden zijn van designers niveau en zien er bijzonder aantrekkelijk uit
* uitgebreide collectie magneetsieraden passend bij ieders persoonlijke smaak - levensstijl
* er zijn diverse accessoires (ENERGETIX Wellness) verkrijgbaar, zoals magneetzolen, massagemagneten, magneethart en magneetstrip, magneetstaven, magnetrelax slaapmasker en magneetbandage
* de ENERGETIX sieraden en accessoires zijn voor bijna iedereen betaalbaar
* uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding
* Water is de belangrijkste fundamentele stof voor ons lichaam. Wij raden u aan om minstens twee liter water per dag te drinken.

De ENERGETIX sieraden en accessoires dienen NOOIT ter vervanging van medische hulp in het geval van gezondheidsproblemen! Het is dus zeer belangrijk, dat u een arts raadpleegt bij ernstige klachten of ziekte.

pootje

 

 

 

Wanneer niet te gebruiken:

* Mensen met ijzerstapeling.
* Mensen met een vochtbeperkend dieet.
* Mensen met een PACEMAKER Veel nieuwe pacemakers zijn beschermd tegen magneten. Aangezien we niet weten welke pacemakers wel en niet mogen kunt u altijd contact met uw cardioloog opnemen
* Mensen met medische apparatuur die met batterijen werken. De magneet kan de batterij leegtrekken.* Dames met een okseltoilet mogen geen magnetische massage krijgen. Sieraden in overleg met arts!
* Ook personen met kanker eerst in overleg met de arts, behandelen van de kanker doe ik zoiezo niet, maar ik wil wel toestemming van de arts om met magneten te werken
* In de eerste 3 maanden van de ZWANGERSCHAP mag je niet beginnen met het dragen van magneten.

Bezoek nu mijn officiële energetix webshop. 

WWW.HALIWAN.ENERGETIX.TV

De tekst op deze website bevat geen MEDISCHE CLAIMS !

Alle verhalen zijn persoonlijke ervaringen

 

versio