Wat is Energetix nu precies

Naast mijn grootste verslavende hobbie vooral  Mooi, Sierlijk, Degelijk, Voor ieder wat wils, voor groot en klein, en Heilzaam.

Maar dat willen jullie vast niet weten.

Energetix is een merk van hoogwaardige sierraden, welnessproducten zowel voor mens als dier.gijs onder behandeling
Belangrijkste kenmerk van Energetix is dat de lijn gebaseerd is op de werking van magneten. 

Energetix bevatten neodymium magneten van resp 1200 en 2000 Gauss. 
Deze magneten verliezen slechts 1% werking gedurende 100 jaar, en zijn van sterke hoogwaardige kwaliteit. 

De sierraden zijn afgewerkt met een hoge kwaliteit goud of rhodium. De sierraden kunnen ook gedragen worden door mensen met een nikkel allergie. Het edelstaal waar Energetix sierraden van zijn gemaakt  wordt ook wel chirurgisch staal genoemd. Sierraden met een goudlaagje kunnen soms als de goudlaag beschadigd is een allergische reactie geven. Het beste is dan ok het sierraad een maand te laten liggen zodat er een natuurlijk corrosie laag op komt. Daarna is het sierraad weer allergie vrij.

Sommige mensen ervaren al binnen enkele dagen de positieve werking van de magneten. Bij anderen kan dit ook langer duren, zo'n 2-3weken. Het is erg persoonsafhankelijk en hangt van verschillende factoren af. De aard van de klacht, en ook hoe lang de klacht er al is, en natuurlijk de oorzaak van de klacht. 
In het algemeen is het eerste signaal dat het sierraad werkt een verhoging van de energie, en een beter algemeen welbevinden.
copyright energetix 2019 wellness 36

Ikzelf heb al bijna 20 jaar fibromyalgie en kan dmv de sierraden / powerhartjes bijna pijnstillers vrij functioneren. Ik heb een staand beroep en toch kan je me 24-32 uur in de apotheek vinden voor Pharmalead. Zowel in de openbare, poliklinische of ziekenhuis apotheek. 
De pijn ligt natuurlijk wel altijd op de loer, en ik moet naar mijn lijf luisteren. Zonder mijn magneten kan ik een stuk minder goed ter been blijven en vliegen de diclofenac en paracetamol het medicijnkastje uit. Energetix geneest niet, maar het ondersteunt mijn lichaam en houd het beter in balanz zodat mijn lichaam beter zichzelf in balans kan houden.

Ook zijn er mensen die aangeven geen verschil te ondervinden. Dit kan verschillende oorzaken hebben.
Het is erg belangrijk om 1,5-2 liter heldere vloeistoffen te drinken. 
Magneettherapie is neit bedoeld om alleen zo nu en dan toe te passen. Vooral in het begin is het belangrijk dat u uw sierraden alleen af doet als u gaat zwemmen en douchen. 

Als u al energiek bent en geen bijzondere klachten heeft zult u mogelijk geen veranderingen ervaren. De magneten werken echter ook beschermend oa. tegen electrosmog de schadelijke invloeden van electronische apparaten zoals mobiele telefoons, en of huishoudelijke apparatuur bijvoorbeeld magnetron. 

Ook kunnen magneten een mentaal effect hebben. U kunt zich bijvoorbeeld beter concentreren of neemt makkelijker een moeilijke beslissing. Dit komt doordat u met het dragen van de magneten beter kunt aarden met de aarde. Vooral bij kinderen met concentratie problemen bijvoorbeeld met adhd/add/ass  heb ik erg indrukwekkende resultaten gezien. In veel gevallen kunnen leerkrachten aan de kinderen merken of ze de armband dragen of niet. 
De kinderbandjes groeien met de kinderen mee, en op een gegeven moment kunnen de kinderen over naar de tienerlijn.

 

Het grote verschil met de reguliere therapie  is dat de werking van magneten puur natuurlijk is. Het is weinig belastend voor het lichaam en eenvoudig uit te voeren. De magneet zorgt ervoor dat u weer volledig verbonden bent met de aarde ( aarden ) De aarde geeft u kracht en ontlaad spanningen zoals onweer ook met de aarde doet. De therapie werkt direct op de verbetering van de bloedsomloop.

Bij twijfel of aanhoudende klachten altijd een arts raadplegen. Magneettherapie kan nooit een professionele behandeling vervangen.
Alle ervaringen beschreven op heel deze website zijn eigen ervaringen, en bevatten in geen geval een medische claim.

copyright energetix 2019 wellness 02 copyright energetix 2019 wellness 34 1 ENERGETIX 2018 019copyright energetix 2019 wellness 39 ENERGETIX 2018 066