Magneettherapie voor dieren

Door middel van magneten kan ik heel veel betekenen voor uw dier. Banner11 NL GP
Zowel voor mens en dier maak ik gebruik van energetix. Een gerenomeerd merk zowel op gebied van sieraden maar ook op wellness en gezondheid.
De magneten werken op  het ijzerhoudende gehalte van de rode bloedcellen. Deze stof is nodig om zuurstof van de longen naar andere delen van het lichaam te vervoeren. Ze werken dus sneller en effictiever op de grote bloedvaten. 
Ook beschermt een magneet tegen de Electrosmog ( straling van bijvoorbeeld smartphones ed )

Door middel van een magnetische behandeling met de " magnetmassage" en/of "magnetpebble" kan uw dier zich heerlijk ontspannen.
Pijn kan verminderen of zelfs verdwijnen.

Op de foto links ziet u Gijs. Gijs is een castraat kater die een verstopte urineleider heeft gehad. Meestal als je daar als baasje achter komt is er al een heleboel schade aangericht, en vaak moet je het beestje alsnog in laten slapen.
Na een opname bij de dierenarts van 4 dagen, spoelen en antibiotica mocht Gijs eindelijk mee naar huis. Gijs was nog erg ziek, het was afwachten of de niertjes niet teveel geleden hadden. Gijs moest na al dat spoelen niets hebben van aanraking en trok zich erg terug.  Gelukkig mocht ik een poging gijs onder behandelingwagen. Gijs heerlijk bij zijn baasje op schoot, waar hij mij wantrouwend in de gaten hield. Ik heb Gijs even laten wennen aan de massage magneet, en op een gegeven moment mocht ik hem aanraken met de magneet. Ik voelde waar de pijn en dus de blokkade zat. Aan de beide zijdes zoals te verwachten was. Langzaam draaide Gijs zich op zijn zijkant, langzaam gingen die oogjes dicht, draaide zich nog verder op de rug, was echter wel klaarwakker. Zodra ik met mijn magneet per ongeluk afgleed, gingen die oogjes open, en draaide hij zich weer in de juiste positie. Op een gegeven moment is hij bij zijn baasje in slaap gevallen terwijl de magneet nog op zijn buik lag. Omdat Gijs er zo goed op reageerde ben ik op een gegeven moment met 2 magneten aan de gang gegaan. Ter hoogte van beide niertjes lag een magneet. Gijs lag op de rug te snurken. Op het moment dat ik vond dat het lang genoeg was heb ik de magneten weg gehaald. Gijs werd wakker en foetsie weg was hij. 

Gijs is nog een paar keer nabehandeld, en vond de behandelingen heerlijk. Hij kreeg water waar een waterbakmagneet in lag, Hoe die werkt, zal ik straks uitleggen. Gijs heeft een magneet om gekregen aan een halsbandje voor katten. Gijs in goed opgeknapt en helemaal genezen. De magneet in de waterbak is nu standaard aanwezig en hij heeft geen verstopping meer gehad. Een penisamputatie voorkomen, en een grote dondersteen voor zijn baasjes. 

 waterbakkiezel

De dieren kunnen na de behandeling een magneet bij zich dragen, zodat het dier thuis beter kan herstellen. Ook kan ervoor gekozen worden om een dierendeken aan te schaffen. Er zitten magneten in verwerkt. Dieren gaan er graag op liggen, ontspannen beter en dieren met heup/gewricht problemen staan na een dutje op de deken veel makkelijk op.

Aangeraden wordt om een magneet in de waterbak te leggen, ook wel de kiezel genaamd.

Wat doet nu zo'n magneet in het water? 
* het rond de molekulen af, zodat 
* het water makkelijker wegdrinkt
* Kalk wordt verpulverd 
* het water wordt zachter en vitaler.
Als men een bos bloemen in 2 delen splitst en in aparte vazen zet waarvan 1 gevuld is met gemagnetiseerd water zullen de bloemen in laatste vaas langer staan. Het maakt het kraanwater weer natuurlijker. In de natuur spijpelt het water door verschillende aardlagen door waardoor het water gemagnetiseerd wordt. Bij ons moderne kraanwater is dit verdwenen. sterre na sterilisatie
Kortom de magneten maken van gewoon kraanwater weer meer bronwater.

Dit is Sterre mijn eigen Turkse Angora poes. Hier is madame net gesteriliseerd na een baarmoederontsteking. 
Ik had geen zin om in haar nieuwe rompertje ( medical shirt) een gaatje te maken voor de schroefbare magneet. Ik heb haar daarom een armband van mezelf omgedaan, die precies paste. Ze mag toch niet naar buiten, en binnen had ze er absoluut geen last van. Toen ze een aantal dagen verder was, zaten er toch al gaatjes in en alsnog de schroef magneet aan het rompertje vast gemaakt. Dan loopt ze in ieder geval het risico niet meer om achter het metalen armbandje te blijven hangen. Ze is zonder complicaties opgeknapt.

 

luc met magneetpootje

 

 

De eigenaren van deze dieren hebben toestemming gegeven om de foto's te plaatsen.