Via Jeanette Bal ben ik in aanraking gekomen met massage met magneten.IMG 0165
Van haar heb ik dan ook geleerd hoe ik een ontspannende massage kan geven.
massage
Ik ben niet opgeleid tot masseur, en behandel dan ook geen lichamelijke klachten. Daar kan ik u beste voor doorverwijzen naar Reflexzone plus. Hans Bazelmans, zoals u aan de naam kan zien is inderdaad familie hij is een gedilomeerd sportmasseur. Ook heeft hij de HBO studie Manueel Neuro Therapie behaald, en is ervaren Zenuwreflextherapeut.
Hij heeft mij vaak geholpen met mijn fibromyalgie waar ik hem enorm dankbaar voor ben. 

Ikzelf geef dus alleen ontspannende massage met magneten. Ik oefen geen druk uit op de spieren en/of gewrichten, maar laat de magneet zijn werk doen. 

Magneten ontspannen de spieren. De magneten in de massage producten stralen zo'n 3 cm door, waardoor ik dus niet zelf hoef te manipuleren.
De spieren ontspannen en afvalstoffen komen vrij. U heeft dus geen nare napijnen, of een rode huid.

De massage kan het beste gegeven worden als de persoon ligt op de massagetafel. Ik heb een mobiele tafel die ik overal mee naartoe kan nemen. Ook zittend kan gemasseerd worden, dan kunnen vooral de benen behandeld worden.

Er is de keuze om op de blote huid te masseren met massage olie. De magneten die dan gebruikt worden bevatten geen koper omdat die olie dan tussen de naden kan kruipen en dat is niet goed schoon te maken.

Mochten er echter bezwaren zijn dan kan ook een t-shirt aangehouden worden. Dit werkt wel maar minder goed.

Het is belangrijk om goed te blijven drinken om de afvalstoffen af te voeren die vrij komen.

 magnetmassage pebble

Ook bij fibromyalgie kan pijnloos gemasseerd worden. Bij deze aandoening kan men de afvalstoffen niet goed kwijt, en met de traditionele manier van masseren kunnen  fibromyalgie patienten veel na pijn ervaren. Bij magneet massage worden niet de klachten behandeld, maar wordt getracht de spieren te ontspannen. Een heerlijke wellness ervaring.

IMG 5267

Als vrouwen een okseltoilet gehad hebben, mag er geen massage met magneten gegeven worden.

 

 

De massages zijn op eigen risico. Als er medische problemen zijn dient u een professioneel therapeut te bezoeken. Deze massages zijn puur voor de ontspanning, er word niet op de spieren gewerkt, en niet gemanipuleerd.

Haliwan kan niet aansprakelijk gesteld worden.

 

Cadeaubon bij Haliwan verkrijgbaar, en na uitschrijven 1 jaar geldig. 
Nu van 25 voor 20 euro voor 1 behandeling excl reiskosten buiten de regio Eindhoven