apollo bank met magneet

Hier ziet u Apollo ons Boomerhondje.

 

Hij werd op het moment dat de foto genomen werd heerlijk verwend met een ontspannende  magneet massage. Aangezien het mijn eigen hondje is, is dit resultaat erg makkelijk te bereiken. Het vertrouwen is met eigen dieren wederzijds, en uw hond geeft zich  als het goed is helemaal aan u over. 

 

Bij vreemde dieren zal ik eerst het vertrouwen moeten winnen, en proberen uw dier " te lezen" Ik maak dan gebruik van de technieken die ik geleerd heb bij Communiceren met dieren en Energetische Dierentherapie en de specialisatie daarvan.

Dieren zenden signalen uit. Ze maken 'bijna" geen gebruik van verbale communicatie, en als ze het doen verstaan wij hun verbale taal niet. 
Wij mensen zijn echter wel in staat hun non verbale communicatie te verstaan. En het belangrijkste communicatie middel van dieren is het Energetisch communiceren. 

Heel eenvoudig uitgelegd, spreken dieren dmv hun aura, en de energie rondom hen. Elk individu ook de mens heeft een uniek energieveld.  
Ik zorg ervoor dat mijn energie contact maakt met de energie van het dier. Dit kan direct maar er zijn ook technieken om op afstand te werken. 
Ikzelf werk alleen direct. Op afstand werken ligt mij niet zo. Mijn collega Nanet is daar echter heel erg bedreven in. Voor een energetisch consult, of voor tolk-werk  wil ik u dan ook graag doorverwijzen naar Nanet. 

Ik maak dus wel gebruik van deze technieken, maar alleen om contact te maken voor ik begin met de magneetmassage en als nodig is tijdens de behandeling.
De eerste 5-10 minuten staan dus echt in teken van kennismaken met het dier en aan elkaar wennen. Ik zal deze 5-10 minuten  het dier zelf contact laten zoeken, soms zal ik het dier zelfs negeren, helemaal op de manier die het dier wil. Ik blijf dan meestal gezellig met de eigenaar praten en pak een bakkie als het zo uitkomt. Op een moment zult u als eigenaar zien dat het dier nieuwsgierig wordt. Dan haal ik pas mijn magneet te voorschijn, en zal altijd toestemming vragen aan het dier. Dat klinkt raar, maar als het dier geen toestemming geeft kan ik niets bereiken. Ik ben maar een vreemde die plots wel erg dichtbij komt.

Als de kennismaking voltooid is, ga ik met de magneet aan de gang. U zult zien dat het dier aan gaat geven waar hij de behandeling wil hebben. Door het observeren heb ik meestal al een beeld waar het probleem zit. Soms wil het dier alleen dat de magneet op die plaats blijft liggen, Hoe beter de plaats ontspant hoe meer ze willen. Dieren hangen vaak helemaal tegen de magneet aan. Als ik blokkades voel zal ik die proberen op te heffen. Niet altijd is 1 behandeling voldoende. Bij dieren is het altijd aan te raden de behandeling door te zetten met het dragen van een magneet aan de halsband. 
Als er gewrichtsproblemen zijn, is een magneet deken ook aan te raden. Met de magneet kan ik pijnlijke zones ontdekken en " wegstrijken" het heeft alleen langer de tijd nodig om weg te blijven.

Onder aan de pagina kunt u het verhaal van Gijs lezen. Ik heb toestemming om zijn verhaal met u te delen.
Dit verhaal staat ook op mijn andere pagina voor het behandelen van dieren.

dierendeken met borderdierendeken opgeroldmagneet kussen bij paarden kat dierendeken

 

 

 

gijs onder behandeling

Op de foto rechts ziet u Gijs. Gijs is een castraat kater die een verstopte urineleider heeft gehad. Meestal als je daar als baasje achter komt is er al een heleboel schade aangericht, en vaak moet je het beestje alsnog in laten slapen. 
Na een opname bij de dierenarts van 4 dagen, spoelen en antibiotica mocht Gijs eindelijk mee naar huis. Gijs was nog erg ziek, het was afwachten of de niertjes niet teveel geleden hadden. Gijs moest na al dat spoelen niets hebben van aanraking en trok zich erg terug.  Gelukkig mocht ik een poging wagen. Gijs heerlijk bij zijn baasje op schoot, waar hij mij wantrouwend in de gaten hield. Ik heb Gijs even laten wennen aan de massage magneet, en op een gegeven moment mocht ik hem aanraken met de magneet. Ik voelde waar de pijn en dus de blokkade zat. Aan de beide zijdes zoals te verwachten was. Langzaam draaide Gijs zich op zijn zijkant, langzaam gingen die oogjes dicht, draaide zich nog verder op de rug, was echter wel klaarwakker. Zodra ik met mijn magneet per ongeluk afgleed, gingen die oogjes open, en draaide hij zich weer in de juiste positie. Op een gegeven moment is hij bij zijn baasje in slaap gevallen terwijl de magneet nog op zijn buik lag. Omdat Gijs er zo goed op reageerde ben ik op een gegeven moment met 2 magneten aan de gang gegaan. Ter hoogte van beide niertjes lag een magneet. Gijs lag op de rug te snurken. Op het moment dat ik vond dat het lang genoeg was heb ik de magneten weg gehaald. Gijs werd wakker en foetsie weg was hij. 

Gijs is nog een paar keer nabehandeld, en vond de behandelingen heerlijk. Hij kreeg water waar een waterbakmagneet in lag, Hoe die werkt, zal ik straks uitleggen. Gijs heeft een magneet om gekregen aan een halsbandje voor katten. Gijs in goed opgeknapt en helemaal genezen. De magneet in de waterbak is nu standaard aanwezig en hij heeft geen verstopping meer gehad. Een penisamputatie voorkomen, en een grote dondersteen voor zijn baasjes.