Magnetheart ofwel powerhartjes van Energetix

copyright energetix 2019 wellness 05

Energetix heeft een uniek product namelijk de powerhartjes ofwel de MAGNETHEART

Deze hartjes bevat een extra sterke magneet van 2000 Gauss of 0,2 Tesla .

Voor de heren is een hartje misschien niet altijd even gunstig, dus daarom hebben ze voor de heren een strip gemaakt. Deze doet hetzelfde als de hartjes met een gelijkwaardige magneet.

 

Je hebt de powerhartjes en stripes in 2 variaties MET en ZONDER KOPER.

De koper wordt gebruikt op het moment dat er sprake is van een ontstekingsreactie. Dit mag nooit een ontsteking van de huid zijn waar je het koper op aan wil brengen.
Je moet dan denken aan, acne-vorming elders op lichaam, slijmbeursontsteking van een gewricht, reuma, jicht, enz.

Sommige mensen willen geen koper gebruiken, of reageren daar heftig op. Voor diegene zijn er hartjes en strips zonder koper. 

 

Bij chronische klachten voldoet normaal gesproken 1 hartje ergens op het lichaam, 2 hartjes bij verergering van de klachten, en 3 hartjes bij een trauma.

Waar het begonnen is met deze standaard hartjes worden deze sterkere magneten steeds vaker toegepast. magnetclip
Er zijn tegenwoordig hartjes met kettinkjes eraan, om ervoor te zorgen dat als je een hartje in de slip draagt, deze niet in de toiletpot valt. Een nieuwe duurdere variant hierop is de clip ( zie rechts)
Een Hartje in de vorm van een ketting, als je het hartje dicht bij de longen wil dragen. ( of gewoon mooi vind)

 

 

Een nieuw hartje glimt aan alle kanten. Een hartje dat gebruikt gaat worden zal zijn glans snel verliezen. Het begint met een paar plekjes, en na een tijdje zal je merken dat de hele glanslaag weg is, en je dof koper ziet. 
Schrik niet, maar dat hoort. Het is een teken dat het hartje zijn werk doet. Het lichaam neemt steeds een beetje koper op. Je hoeft echter niet bang te zijn om kopervergiftiging op te lopen. Het lichaam neemt alleen op wat hij nodig heeft. Soms blijft er ook een groene glans achter op de huid. Dit is makkelijk af te wassen met zeep en water of met een beetje citroensap. 

hartjes gebruikt

pebble gebruikt